Halvat lennot Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä Freetown

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä-Freetown lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä-Freetown

Lyhyin lentoaika

6t 20m

Suora lento

ti, to ja la
Lyhyin lentoaika kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Freetown on 6t 20m.
Suoria lentoja Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Freetown reitille lennetään tiistai, torstai ja lauantai. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja ovat: Delta ja Air France.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Freetown

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Freetown?

Maaliskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Freetown on maaliskuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Freetown lento?

47 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Freetown on noin 47 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Freetown?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Freetown liikennöidään 1 viikossa. Yleisin lentojen lähtöaika on 12:00, ja 100 % lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Freetown?

syyskuuta 2023 alkaen 9 lentoa lähtee kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Freetown viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo tiistai, ja 33 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Pariisi Charles de Gaulle-Freetown Lungi Intl etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Pariisi Charles de Gaulle-Freetown Lungi Intl reitille on 4740,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä hinnat?

  lentoa Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä?

  Freetown Lungi Intl lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Freetown Lungi Intl lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Pariisi - Freetown lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Pariisi - Freetown lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Pariisi - Freetown joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Pariisi - Freetown voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Pariisi - Freetown?

Kun kaikki mahdolliset Pariisi - Freetown lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Pariisi - Freetown lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Pariisi - Freetown on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Freetown

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.