Loma-asunnot Pafos, Kyproksen

Etsi loma-asuntotarjoukset  1285 Pafos, [1,place:'genitive']

Pafos, Kypros
7. joulukuu — 8. joulukuu2
pe 8/12
ti 12/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Pafos

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Pafos
Hinta
€23
€111
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Pafos

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Pafos
Matalasesonkijoulukuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkiheinäkuukallein aika yöpyä
48 %odotettu hintojen lasku
49 %odotettu hinnannousu

Hinta

35 € - 132 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
37 €
182 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Pafos

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Pafos

Loma-asunnot kaupungissa Pafos, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Pafos loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Pafos loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Pafos

Alin loma-asunnon hinta

28 €
Halvin hinta huoneelle Pafos löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 28 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Pissouri Traditional, Like Museum House, In Limassol District.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Pafos

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Pafos

Mitkä Pafosin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Vaikkei Pafos välttämättä aivan yhtä tunnettu ole vilkkaasta yöelämästään kuin jotkin muut Kyproksen kohteista, on yöelämä turismin myötä vilkastunut huomattavasti. Valikoimalla majoitukseksi jonkin loma-asunnon Pafosin keskeiseltä alueelta, esimerkiksi Crystallo Apartmentsin, on helppo lähteä illanviettoon. Alue on lähestulkoon pullollaan baareja, ravintoloita ja klubeja joista valita. Melko läpinäkyvästi baarikaduksikin nimettyä Ayiou Antoniou -katua ei luultavasti jaksa kävellä kokonaan läpi mikäli käy drinkillä jokaisessa kadun baareista. Kadulta löytyy turistien suuresti suosima Robin Hood, paljon kehuttu Flairs Bar, sekä Boogie’s, jossa pääsee näyttämään taitonsa myös karaokessa. Näyttävään yöelämään löytyy viereiseltä kadulta Loft Club. Armada Bar Restaurant hieman sivummassa, mutta kuitenkin keskustassa, on cocktailien ystävälle lähes pakollinen kohde. Siellä baarimestari tekee asiakkaan toiveiden ja kulloinkin torilta löytämiensä tuoreiden hedelmien avulla uniikkeja juomia. Pafosissa on myös hyviä mahdollisuuksia nauttia pitkiä illallisia hieman rauhallisemmissa merkeissä, hienoista maisemista nauttien. Hyvä esimerkki tästä on vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva Boulevard Bistro & Wine Bar. Yeroskipoun rannalla voi taasen nauttia rantabaarien leppoisasta tunnelmasta iltamyöhään asti.

Missä Pafosissa on paras loma-asunto perheille?

Pafos tuntuu auringonpaisteessa sijaitsevalta avoimelta museolta, joten koko kaupunki on asetettu UNESCOn maailmanperintölistalle. Perheet, joille nähtävyydet ja tyylikkäät rakennelmat ovat tärkeitä matkakohteita, nauttivat kaupungista taatusti. Rauhalliseen ja rentoon ympäristöön perheelle loma-asunnon alueeksi sopii Yeroskipou ja esimerkiksi hieno Wavebreeze Villas. Rauhasta ja maisemista huolimatta aivan läheltä löytyy perheen pienemmille, ja miksei isommillekin, runsaasti tekemistä. Pafos Aphrodite -vesipuisto ja Pafos Luna Park -huvipuisto sijaitsevat lähellä. Lisäksi rannalla voi luonnollisesti nauttia auringosta ja kirkkaasta vedestä, tai kokeilla jotain monista vesiharrasteista. Mielenkiintoisia kohteita perheille on myös jonkin matkaa Pafosista luoteeseen sijaitseva Pafoksen eläintarha. Lisäksi läheiseltä rannalta löytyy Edro III –haaksirikkoutunut laiva, jota voi ihastella hyvinkin läheltä. Yksi mielenkiintoinen kohde kaikille Pafosin vierailijoille on Kuninkaiden haudat, aikaan ennen ajanlaskun alkua sijoitettu arkeologinen alue. Pafosin lounaiskulmasta löytyy todellinen nähtävyyksien aarreaitta, sillä sieltä löytyy byzanttien ajan linnoituksen lisäksi paljon muutakin.

Mitkä ovat Pafosin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Pafosin historiallisesta tunnelmasta ja lämpimistä rannoista on mukava nauttia, jos loman tukikohtana toimii loma-asunto. Isommalle matkaporukalle voi valikoida kokonaisen talon, esimerkiksi Kiriaki Housen. Pienemmällä ryhmällä lomaillessa loma-asunnoksi sopii keskeinen MP Cozy Apartment Near the Sea. Erityisesti pidempään lomailevien ja täysin omiin aikatauluihin nojaavien matkaajien kannalta Pafosin loma-asunto on oiva vaihtoehto. Tilaa riittää asumuksessa muuhunkin kuin nukkumiseen, yksityisyyttä on hotellihuonetta enemmän ja mikäli mieli tekee, pystyy ruuanlaitonkin hoitamaan itse. Supermarketeista löytyy tuoreet ruokatarvikkeet ja suurimmasta osasta loma-asuntoja kaikki tarpeellinen ruuan valmistukseen. Monet Pafosin loma-asunnot tarjoavat myös monipuolisia palveluita asukkailleen, esimerkiksi kuljetuksia lentokentille, vuokrapyöriä, internetin ja tietokoneen ja paljon muuta. Etäisempiä Pafosin ja Kyproksen kohteita tutkimaan aikoville on suositeltavaa hommata vuokra-auto, ja suuressa osassa Pafosin loma-asuntoja on ilmainen autopaikka sitä varten tai kokonaan oma piha. Lähellä keskustaa liikkuminen hoituu helposti jalan, sillä etäisyydet ovat lyhyitä. Suurimmalle osalle merkittävistä nähtävyyksistä järjestetään myös edullisia bussikuljetuksia. Isommissa villoissa ja loma-asuntotaloissa on osassa yksityiset altaat sekä grillausmahdollisuus. Näin ollen isommalla ystävysporukalla, tai perheen kesken, voi viettää mukavia päiviä ja iltoja myös omalla pihalla nautiskellen. Mikäli nähtävyyksien kiertämisestä haluaa pitää vapaapäivän, pystyy sitä viettämään myös omissa oloissa televisiosta nauttien, tai astellen lähes suoraan omasta ovesta aurinkorannalle, ilman että kulkee vastaanoton kautta.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Pafos?

Loma-asunnon vuokriin kohteessa Pafos vaikuttaa erilaiset hinnoittelutyypit, jotka vaihtelevat yleensä vuodenajan, asunnon sijainnin ja tarvittavien huoneiden lukumäärän perusteella. Viime aikoina tyypilliset loma-asuntohaut kohteessa Pafos ovat maksaneet noin 40 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Pafos?

Kohteessa Pafos sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun joulukuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 48 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Pafos?

1 467 toimijaa on valittavissa hotellia Pafos joulukuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Pafos hinnat?

hotellia Pafos hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pafos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.