Autonvuokraukset kentällä Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rostov-na-Donu, Venäjä - Rostov-na-Donun lentoasema (ROV)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Rostov-na-Donu, Venäjä - Rostov-na-Donun lentoasema (ROV)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Rostov na Donun sijaitsee Venäjällä, joten sinne matkustavan kannattaa huolehtia ajoissa kaikkien tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta. Eurooppalainen ajokortti ei kelpaa siellä sellaisenaan, vaan matkustajan pitää hankkia sen lisäksi kansainvälinen ajokortti. Kortin käsittely saattaa kestää pisimmillään muutamia viikkoja. Autonvuokraus ei myöskään onnistu ilman henkilöllisyystodistusta – todistukseksi kelpaa ainoastaan passi. Henkilökortti on kuitenkin hyvä ottaa lisäksi matkalle mukaan, jos sellaisen sattuu jo valmiiksi omistamaan. Autonvuokraus vaatii lain mukaan vähintään 18 vuoden ikää. Monet yritykset kuitenkin asettavat omaksi vähimmäisiäksi vuokraukselle 21 vuotta tai enemmän. Nuori kuljettaja joutuu lisäksi usein maksamaan nuoren kuljettajan lisää vuokrauksesta. Asia kannattaa selvittää vuokraamosta hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Maksuvälineiksi kelpaavat käteinen ja pankki- sekä luottokortti. Joskus vuokrauksesta vaaditaan myös panttimaksu, joka palautetaan rahana tai kortille vuokrauksen jälkeen.

Rostov na Donun lentokentältä löytyy kaikille asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Kenttä on lisäksi auki ympäri vuorokauden, mutta vuokraamot ainoastaan aamuvarhaisesta iltaan asti. Autonvuokraus onnistuu kuitenkin myös yöaikaan, jos asiasta sopii etukäteen autovuokraamon kanssa. Tällöin paikalla on joko henkilökuntaa luovuttamassa autoa tai avaimet on jätetty johonkin turvalaatikkoon, josta ne saa noudettua etukäteen luovutetulla salasanalla. Autovuokraamoiden palvelunumeroihin voi soittaa ympäri vuorokauden ongelmatilanteessa, kuten esimerkiksi kolarin tai rengasrikon sattuessa. Autovuokraamot sijaitsevat lentokentän terminaalin sisätiloissa, joten sinne on helppo ja esteetön kulku isojen matkalaukkujen tai pyörätuolin kanssa. Pelkän auton lisäksi autovuokraamot tarjoavat lisäpalveluja – muun muassa kannettavia WiFi-laitteita, lisävakuutuksia sekä lastenistuimia.


0

Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä

Avis

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Elex Polus

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Rentmotors

1 sijainti

Sixt

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Rostov-na-Donun suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rostov-na-Donun

Autonvuokraukset kentällä Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Hyundai Accent on halvin vuokra-auto kentällä Rostov lentokenttä, ja se löytyy vuokraamon Rentmotors valikoimista. Keskimääräinen vuokraushinta vuokraamon Rentmotors Hyundai Accent mallille on 21 €/pvä. Viime vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia vuokraushintoja kuin 18 €/pvä vuokraamon Rentmotors Hyundai Accent mallille. Saatat löytää tämän Rostov lentokenttä autovuokraustarjouksen varaamalla hyvissä ajoin etukäteen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Venäjän

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Venäjän eri alueilta, kuten Samara, Rostov-na-Donu ja Pietari

Aloita matkan suunnittelu - Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.