keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

keddy by Europcar haluaa varmistaa, että Istanbul alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena keddy by Europcar on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Istanbul vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat keddy by Europcar autoja kaupungissa Istanbul pitävät enemmän Korkeatasoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Korkeatasoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 86 €/päivä ja 86 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

International Arrivals Terminal on suosituin keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Istanbul löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 43 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa International Arrivals Terminal sijaitsevassa toimipisteessä.