keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Dar es Salaam

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dar es Salaam

Dar es Salaam, Tansania
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Dar es Salaam, Tansania
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dar es Salaam keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Dar es Salaam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

4 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Dar es Salaam

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikka kentällä Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Meet & Greet At Custom Gate.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dar es Salaam hinnat?

autoa Dar es Salaam hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dar es Salaam?

syyskuuta 2023 alkaen 22 toimijaa on valittavissa autoa Dar es Salaam osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dar es Salaam?

Eri maissa, myös kohteessa Dar es Salaam, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dar es Salaam?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Dar es Salaam. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dar es Salaam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.