Autonvuokraukset kentällä Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hongkong, Hong Kong - Hong Kong Intl (HKG)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Hongkong, Hong Kong - Hong Kong Intl (HKG)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä autonvuokraustiedot

Useimmissa maissa myös matkailijat voivat ajaa ongelmitta kansainvälisellä ajokortilla. Kiina ei kuitenkaan lukeudu maihin, jotka tunnustavat kansainvälisen ajokortin. Jotta ulkomaalainen voi ajaa Hongkongissa, hänellä tulee olla oma kiinalainen ajokortti. Kiinalaisen ajokortin saaminen on perusedellytys, jotta autonvuokraus onnistuu Kiinasta. Ajokortin hakeminen on pitkä prosessi – ja maassa lyhyen aikaa vieraileville matkailijoille siksi mahdoton. Kortin haku edellyttää muun muassa notaarin vahvistamaa kiinankielistä käännöstä suomalaisesta ajokortista, lääkärintarkistusta kiinalaisessa sairaalassa sekä kirjallista testiä. Vaikka vuokra-auto on kätevä tapa liikkua Kiinassa, Hongkongissa kannattaa kulkuneuvoksi valita julkinen liikenne tai yksityisauto omalla kuljettajalla. Voit vuokrata auton kuskin kanssa lähes mistä tahansa autovuokraamosta, ja tarvitset vuokrausta varten yleensä vain sopivan maksukortin ja virallisen henkilöllisyystodistuksen. Tarkista kuitenkin varauksen yhteydessä, mitä asiakirjoja vuokraamo asiakkailtaan vaatii.

Hongkongin kansainvälisellä lentokentällä ei ole autovuokraamopalveluita, koska autonvuokraus ei ole Kiinassa mahdollista ulkomaalaisille matkailijoille. Koska kansainvälistä ajokorttia ei hyväksytä Kiinassa, kaikkien maassa ajamista suunnittelevien tulee hakea henkilökohtaista kiinalaista ajokorttia. Tämä vaihtoehto on useasti täysin poissuljettu maassa lyhyesti vieraileville. Kaikki maassa vierailevat voivat kuitenkin vuokrata auton kuskin kera. Mikäli vuokra-autoa ei ole varattu ennakkoon, voit käyttää hyväksi lentokentän ilmaista Wi-Fi-verkkoa autonvuokraukseen. Jos vuokraat auton kuskin kanssa, kysy samalla myös erilaisista lisäpalveluista, mitä vuokrapakettiin voi yhdistää. Voit saada autoon tarvittaessa esimerkiksi turvaistuimet lapsille. Palvelukattaus on vuokraamosta liittyen laaja. Kysy myös erilaisista vakuutuksista, millä vuokrauksen voi kattaa. Autovuokraamot palvelevat myös liikkumisesteisiä, ja autovuokraus kuskin kanssa onkin erinomainen vaihtoehto niille, joille liikkuminen yksin on hankalaa. Muista mainita erityistoiveista kuitenkin heti varausvaiheessa.


0

Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

5 sijaintia

Hawk

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Hongkongin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hongkongin

Autonvuokraukset kentällä Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Hong Kong Intl lentokenttä on vuokraamolta Hawk löytyvä Nissan Tiida, ja sen keskimääräinen hinta on 105 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Nissan Tiida vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 83 €/pvä vuokraamolta Hawk. Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.


Aloita matkan suunnittelu - Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.