Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Playa Blanca

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Playa Blanca

Playa Blanca, Lanzarote, Espanja
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Playa Blanca, Lanzarote, Espanja
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Playa Blanca Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Playa Blanca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Playa Blanca

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Arrecife Lanzaroten lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 3 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Arrecife Lanzaroten lentoasema lentokenttä sijaitsevat Guacimeta, Airport ja C/ Llanos De La Camella.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Playa Blanca?

Sunnycars toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Playa Blanca. Suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Playa Blanca sijaitsee osoitteessa Avenida de las Canarias. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka hakivat Sunnycars vuokra-autoja kaupungissa Playa Blanca vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Avenida de las Canarias sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Playa Blanca hinnat?

autoa Playa Blanca hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Playa Blanca?

13 toimijaa on valittavissa autoa Playa Blanca syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Playa Blanca?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Playa Blanca. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Playa Blanca?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Playa Blanca. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Playa Blanca

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.