Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Köln

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Köln

Köln, Saksa
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Köln, Saksa
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Köln Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Köln, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
35 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Köln

Sunnycars haluaa varmistaa, että Köln alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Köln vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä sijaitsevat Koeln/Bonn Airport ja Kennedystrasse 7.

Kaupungista Köln löytyy Sunnycars vuokraamolta 35 toimipistettä. Robert-Perthel-Strasse 14-16 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 16 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Köln tekivät sen osoitteessa Robert-Perthel-Strasse 14-16 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Nordrhein-Westfalen

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Nordrhein-Westfalen, kuten Düsseldorf, Münster ja Dortmund

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Köln

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sunnycars? Vertaile muiden suosittujen Köln autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia