Sixt autonvuokraukset kaupungista Tel Aviv

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
20. toukokuu — 27. toukokuu
Sama palautus
Tel Aviv, Israel
pe 20/5
Keskipäivä
pe 27/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tel Aviv Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Tel Aviv, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,7

Value

4,2

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Tel Aviv

Sixt haluaa varmistaa, että Tel Aviv alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Tel Aviv vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on Ben Gurion Airport.

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Tel Aviv kesäkuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 73 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 73 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Ben Gurion Airport on suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Tel Aviv löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Ben Gurion Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Tel Aviv

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Tel Aviv autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia