Sixt autonvuokraukset kaupungista Lille

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lille

Lille, Nord, Ranska
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Lille, Nord, Ranska
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lille Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Lille, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Lille

Sixt haluaa varmistaa, että Lille alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Lille vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Lille Lesquin lentokenttä sijaitsevat Route de l'Aéroport.

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Lille syyskuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 46 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 46 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Lille löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Route de l'Aéroport, Lille sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 46 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Lille noutivat kulkuneuvon osoitteessa Route de l'Aéroport sijaitsevasta toimipisteestä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Ranska muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Pariisi ja Marseille