Sixt autonvuokraukset kaupungista Lille

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lille

Lille, Nord, Ranska
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Lille, Nord, Ranska
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lille Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Lille, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Lille

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Lille lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana voit olettaa maksavasi 58 € per päivä Sixt vuokra-autosta kaupungissa Lille. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Sixt vuokra-autolle kaupungissa Lille on 57 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Sixt autonvuokraus kaupungissa Lille maksaa keskimäärin 403 € kuukauden lokakuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Lille Lesquin lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Lille Lesquin lentokenttä sijaitsevat Route de l'Aéroport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Lille kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Lille lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 62 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 57 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lille?

Kaupungista Lille löytyy 3 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa ZAC Novo 4 Rue Lavoisier Lomme, Lille sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Lille noutivat kulkuneuvon osoitteessa ZAC Novo 4 Rue Lavoisier Lomme sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lille hinnat?

autoa Lille hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lille?

syyskuuta 2023 alkaen 62 toimijaa on valittavissa autoa Lille osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lille?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lille. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lille?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Lille. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lille

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.