Sixt autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Istanbul, Istanbuln maakunta

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

19 € - 37 €

Kaikki autotyypit

19 € - 37 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Istanbul, Istanbuln maakunta on huhtikuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 28 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Istanbul. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Istanbul on huhtikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Istanbul Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,3

Value

6,7

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Istanbul kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Istanbul vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 33 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 29 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Istanbul?

Kaupungista Istanbul löytyy Sixt vuokraamolta 9 toimipistettä. Domestic Arrival Exit AL525 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 44 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Istanbul tekivät sen osoitteessa Domestic Arrival Exit AL525 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Istanbul hinnat?

autoa Istanbul hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Istanbul?

479 toimijaa on valittavissa autoa Istanbul syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Istanbul?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Istanbul. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Istanbul?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Istanbul. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Istanbul

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Istanbul autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Istanbul

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.