Sixt autonvuokraukset kaupungista Edinburgh

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Edinburgh

Edinburgh, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
29. maaliskuu — 5. huhtikuu
Sama palautus
Edinburgh, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
ke 29/3
Keskipäivä
ke 5/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Edinburgh, Skotlanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

27 € - 206 €

Kaikki autotyypit

60 € - 381 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Edinburgh, Skotlanti on lokakuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 74 % alhaisempi kuin 102 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Edinburgh. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Edinburgh on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Edinburgh, Skotlanti on kesäkuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 84 % alhaisempi kuin 176 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Edinburgh. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Edinburgh on kesäkuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Edinburgh Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Edinburgh, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,2

Value

5,7

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Edinburgh

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Edinburghin lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Car Rental Centre.

Harkitse Farmari vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Edinburgh huhtikuu aikana. Kun vuokraat Farmari autoja kuukauden huhtikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 216 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 213 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Farmari ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.