Sixt autonvuokraukset kaupungista Düsseldorf

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Düsseldorf

Düsseldorf, Saksa
17. joulukuu — 24. joulukuu
Sama palautus
Düsseldorf, Saksa
la 17/12
Keskipäivä
la 24/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 106 €

Kaikki autotyypit

26 € - 92 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen on maaliskuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Düsseldorf. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Düsseldorf on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Düsseldorf Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Düsseldorf, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Düsseldorf

Sixt haluaa varmistaa, että Düsseldorf alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Düsseldorf vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

27 € per päivä Düsseldorf on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden tammikuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 59 € päivä päivä tammikuu aikana tai 411 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen tammikuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Duesseldorf Intl lentokenttä:
Terminal Ring 1, Zentralgeb..

Harkitse Suuri vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Düsseldorf tammikuu aikana. Kun vuokraat Suuri autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 78 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 76 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Suuri ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Halvin vuokraamon Sixt tarjoama autotyyppi kaupungissa Düsseldorf on Luksus hinnan ollessa keskimäärin 53 € per päivä. 53 € per päivä on 9 % halvempi kuin kallein vuokraamon Sixt auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 9 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Düsseldorf vuokraamolta Sixt valitsivat usein Luksus kustannussyistä.

Kaupungista Düsseldorf löytyy 13 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Terminal Ring 1, Zentralgeb., Düsseldorf sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 61 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Düsseldorf noutivat kulkuneuvon osoitteessa Terminal Ring 1, Zentralgeb. sijaitsevasta toimipisteestä.


Sixt vuokra-autot kaupungissa Nordrhein-Westfalen

Varaa Sixt vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Nordrhein-Westfalen, kuten Köln ja Dortmund

Sixt autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä