Sixt autonvuokraukset kaupungista Doha

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Doha

Doha, Qatar
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Doha, Qatar
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Doha Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Doha, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Doha

Sixt haluaa varmistaa, että Doha alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Doha vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Counter 9, Opp. Arrival Bldg.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Doha pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 24 €/päivä ja 24 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kaupungista Doha löytyy Sixt vuokraamolta 5 toimipistettä. Counter 9, Opp. Arrival Bldg on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 95 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Doha tekivät sen osoitteessa Counter 9, Opp. Arrival Bldg sijaitsevassa toimipisteessä.