Sixt autonvuokraukset kaupungista Doha

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Doha

Doha, Qatar
15. joulukuu — 22. joulukuu
Doha, Qatar
pe 15/12
Keskipäivä
pe 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Doha Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Doha, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Doha

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Counter 9, Opp. Arrival Bldg.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Doha kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Doha pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 23 €/päivä ja 23 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Doha?

Kaupungista Doha löytyy Sixt vuokraamolta 5 toimipistettä. Counter 9, Opp. Arrival Bldg on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Doha tekivät sen osoitteessa Counter 9, Opp. Arrival Bldg sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Doha hinnat?

autoa Doha hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Doha?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Doha osiossa on 78 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Doha?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Doha. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Doha?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Doha, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Doha

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.