SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Shkodër

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Shkodër

Shkodër, Albania
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Shkodër, Albania
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Shkodër SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Shkodër, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Shkodër

SURPRICE CAR RENTAL haluaa varmistaa, että Shkodër alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena SURPRICE CAR RENTAL on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Shkodër vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Shkodër syyskuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 92 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 92 € per päivä. Otathan huomioon, että SURPRICE CAR RENTAL tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Shodra Hotel Delivery, Shkodra on suosituin SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Shkodër löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 35 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Shodra Hotel Delivery, Shkodra sijaitsevassa toimipisteessä.


SURPRICE CAR RENTAL autot muissa kaupungeissa maan Albania sisällä