SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Shkodër

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Shkodër

Shkodër, Albania
4. Dezember — 11. Dezember
Shkodër, Albania
Mo 4/12
Keskipäivä
Mo 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Shkodër SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Shkodër, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SURPRICE CAR RENTAL

5 sijaintia

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Shkodër

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Shkodër kuukauden joulukuu aikana?

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Shkodër joulukuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden joulukuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 86 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 86 € per päivä. Otathan huomioon, että SURPRICE CAR RENTAL tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Shkodër?

Shodra Hotel Delivery, Shkodra on suosituin SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Shkodër löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 52 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Shodra Hotel Delivery, Shkodra sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Shkodër hinnat?

autoa Shkodër hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Shkodër?

marraskuuta 2023 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Shkodër osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Shkodër?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Shkodër. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Shkodër?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Shkodër. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Shkodër

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.