Rent@Car autonvuokraukset kaupungista Lille

Etsi ja vertaa hyviä Rent@Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lille

Lille, Nord, Ranska
12. joulukuu — 19. joulukuu
Lille, Nord, Ranska
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lille Rent@Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Rent@Car vuokra-autojen sijainneista Lille, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Rent@Car

5 sijaintia

Tietoja Rent@Car autonvuokrauksesta kaupungissa Lille

Onko vuokraamolla Rent@Car toimipistettä kentällä Lille Lesquin lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Rent@Car on 1 toimipaikka kentällä Lille Lesquin lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Lille airport.

Kuinka monta Rent@Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lille?

Vuokraamolla Rent@Car on 6 toimipistettä kaupungissa Lille. Heidän 264 ter Rue Roger Salengro toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Rent@Car auton kaupungissa Lille, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Rent@Car 264 ter Rue Roger Salengro toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lille hinnat?

autoa Lille hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lille?

joulukuuta 2023 alkaen 63 toimijaa on valittavissa autoa Lille osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lille?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lille. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lille?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Lille. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lille

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.