RENTIS autonvuokraukset kaupungista Łódź

Etsi ja vertaa hyviä RENTIS vuokra-autotarjouksia kaupungissa Łódź

Łódź, Puola
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Łódź, Puola
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Łódź RENTIS toimipaikat

Alla on tietoja kaikista RENTIS vuokra-autojen sijainneista Łódź, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

RENTIS

4 sijaintia

Tietoja RENTIS autonvuokrauksesta kaupungissa Łódź

Onko vuokraamolla RENTIS toimipistettä kentällä Łódź-Lublinek lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille RENTIS kentällä Łódź-Lublinek lentokenttä (Lodz Airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta RENTIS, kun vierailet kaupungissa Łódź kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat RENTIS autoja kaupungissa Łódź pitävät enemmän Tila-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Tila-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 82 €/päivä ja 82 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta RENTIS autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Łódź?

Kaupungista Łódź löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka RENTIS omistaa. Osoitteessa Lodz Airport, Łódź sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 54 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat RENTIS auton kaupungissa Łódź noutivat kulkuneuvon osoitteessa Lodz Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Łódź hinnat?

autoa Łódź hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Łódź?

syyskuuta 2023 alkaen 61 toimijaa on valittavissa autoa Łódź osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Łódź?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Łódź. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Łódź?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Łódź. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Łódź

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.