Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Ok Mobility autonvuokraukset kaupungista Mallorca

Etsi ja vertaa hyviä Ok Mobility vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mallorca

Kuljettajan ikä: 26-65
man. 22/7
man. 29/7
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Ok Mobility vuokra-autotarjoukset Mallorca, Baleaarit

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 51 €

Kaikki autotyypit

23 € - 58 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Ok Mobility Mallorca, Baleaarit on maaliskuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 27 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ok Mobility Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Mallorca. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Ok Mobility Mallorca on maaliskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Ok Mobility tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Ok Mobility Mallorca, Baleaarit on kesäkuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ok Mobility Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Mallorca. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Ok Mobility Mallorca on kesäkuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Ok Mobility tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Ok Mobility Mallorca, Baleaarit on kesäkuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 31 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ok Mobility Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Mallorca. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Ok Mobility Mallorca on kesäkuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Ok Mobility tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Mallorca Ok Mobility toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Ok Mobility vuokra-autojen sijainneista Mallorca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Ok Mobility

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,0

Value

6,5

Tietoja Ok Mobility autonvuokrauksesta kaupungissa Mallorca

Kuinka paljon maksaa Ok Mobility vuokra-auto kaupungissa Mallorca elokuu aikana?

25 € per päivä (tai 172 € per viikko) on keskimääräinen Ok Mobility vuokra-auton hinta kaupungissa Mallorca elokuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden elokuu aikana Ok Mobility vuokra-autolle on 8 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Ok Mobility minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Ok Mobility toimipistettä kentällä Mallorca Son Sant Joan lentokenttä?

Vuokraamolla Ok Mobility on 1 toimipaikkakentällä Mallorca Son Sant Joan lentokenttä. Vuokraamo Ok Mobility löytyy osoitteesta Camino Son Fangos.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Ok Mobility, kun vierailet kaupungissa Mallorca kuukauden elokuu aikana?

Kuukauden elokuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Ok Mobility autoja kaupungissa Mallorca pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 22 €/päivä ja 13 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Mallorca hinnat?

autoa Mallorca hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Mallorca?

heinäkuuta 2024 alkaen 93 toimijaa on valittavissa autoa Mallorca osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Mallorca?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Mallorca. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Mallorca?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Mallorca. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mallorca

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
man. 22/7
Keskipäivä
man. 29/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Mallorca

Suositut vuokra-autotyypit Palma De Mallorcalla