Ok Mobility autonvuokraukset kaupungista Mallorca

Etsi ja vertaa hyviä Ok Mobility vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mallorca

Mallorca, Mallorca, Espanja
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Mallorca, Mallorca, Espanja
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ok Mobility vuokra-autotarjoukset Mallorca, Baleaarit

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

16 € - 108 €

Kaikki autotyypit

29 € - 59 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Ok Mobility Mallorca, Baleaarit on lokakuu hintojen ollessa 16 € per päivä keskimäärin. 16 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 45 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ok Mobility Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Mallorca. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Ok Mobility Mallorca on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Ok Mobility tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Ok Mobility Mallorca, Baleaarit on syyskuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 20 % alhaisempi kuin 46 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ok Mobility Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Mallorca. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Ok Mobility Mallorca on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Ok Mobility tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Mallorca Ok Mobility toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Ok Mobility vuokra-autojen sijainneista Mallorca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Ok Mobility

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,8

Value

6,4

Tietoja Ok Mobility autonvuokrauksesta kaupungissa Mallorca

Vuokraamolla Ok Mobility on 1 toimipaikkakentällä Mallorca Son Sant Joan lentokenttä. Vuokraamo Ok Mobility löytyy osoitteesta Camino Son Fangos.

Kuukauden huhtikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Ok Mobility autoja kaupungissa Mallorca pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 32 €/päivä ja 27 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.