National autonvuokraukset kaupungista Sapporo

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sapporo

Sapporo, Japani
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Sapporo, Japani
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sapporo National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista Sapporo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

National

7 sijaintia

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa Sapporo

Onko vuokraamolla National toimipistettä kentällä Sapporo Okadama lentokenttä?

Ei, vuokraamolla National ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Sapporo Okadama lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako National ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Sapporo?

Vuokraamon National vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Sapporo. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan National vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Sapporo alueen National puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta National, kun vierailet kaupungissa Sapporo kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat National autoja kaupungissa Sapporo pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 100 €/päivä ja 100 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta National autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sapporo?

Kaupungista Sapporo löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka National omistaa. Osoitteessa 758 136 Bibi, Sapporo sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat National auton kaupungissa Sapporo noutivat kulkuneuvon osoitteessa 758 136 Bibi sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sapporo hinnat?

autoa Sapporo hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sapporo?

syyskuuta 2023 alkaen 130 toimijaa on valittavissa autoa Sapporo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sapporo?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sapporo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sapporo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Sapporo. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sapporo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.