KK Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Kota Kinabalu

Etsi ja vertaa hyviä KK Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kota Kinabalu

Kota Kinabalu, Malesia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Kota Kinabalu, Malesia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kota Kinabalu KK Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista KK Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Kota Kinabalu, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

KK Rent A Car

31 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja KK Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Kota Kinabalu

Onko vuokraamolla KK Rent A Car toimipistettä kentällä Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä?

Vuokraamolla KK Rent A Car on 1 toimipaikkakentällä Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä. Vuokraamo KK Rent A Car löytyy osoitteesta Borneo Trails Travel&tours Sdn Bhd L1l14,level1(landside),arv Hall,t1.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta KK Rent A Car, kun vierailet kaupungissa Kota Kinabalu kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta KK Rent A Car Kota Kinabalu vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen KK Rent A Car autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 28 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 28 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta KK Rent A Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kota Kinabalu?

Kaupungista Kota Kinabalu löytyy 31 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka KK Rent A Car omistaa. Osoitteessa Borneo Trails Travel&tours Sdn Bhd L1l14,level1(landside),arv Hall,t1, Kota Kinabalu sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 79 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat KK Rent A Car auton kaupungissa Kota Kinabalu noutivat kulkuneuvon osoitteessa Borneo Trails Travel&tours Sdn Bhd L1l14,level1(landside),arv Hall,t1 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kota Kinabalu hinnat?

autoa Kota Kinabalu hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kota Kinabalu?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kota Kinabalu osiossa on 56 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kota Kinabalu?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kota Kinabalu. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kota Kinabalu?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kota Kinabalu, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kota Kinabalu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.