Hertz autonvuokraukset kaupungista Newcastle upon Tyne

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Newcastle upon Tyne

Newcastle upon Tyne, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Newcastle upon Tyne, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Newcastle upon Tyne Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Newcastle upon Tyne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Newcastle upon Tyne

Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä Newcastle upon Tyne tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Newcastle upon Tyne Newcastlen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Terminal Building.

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Newcastle upon Tyne tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Terminal Building on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Newcastle upon Tyne löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 53 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Terminal Building sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Englanti

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Englanti, kuten Lontoo, Southampton ja Birmingham