Hertz autonvuokraukset kaupungista Mobile

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mobile

Mobile, AL, Yhdysvallat
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Mobile, AL, Yhdysvallat
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mobile Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Mobile, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

6,0

Value

5,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Mobile

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Mobile asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Mobile Downtown lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Mobile maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Vuokraamolla Hertz on 5 toimipistettä kaupungissa Mobile. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Mobile sijaitsee osoitteessa 8400 Airport Blvd.. 71 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Mobile teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä San Francisco