Hertz autonvuokraukset kaupungista Leipzig

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Leipzig

Leipzig, Saksa
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Leipzig, Saksa
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Leipzig Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Leipzig, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Leipzig

Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä Leipzig tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Leipzig/Halle lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Terminalring 13.

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Leipzig tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Riesaer Strasse 74 on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Leipzig löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 58 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Riesaer Strasse 74 sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Saksi

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Saksi

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä