Hertz autonvuokraukset kaupungista Leipzig

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Leipzig

Leipzig, Saksa
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Leipzig, Saksa
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Leipzig Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Leipzig, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Leipzig

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Leipzig/Halle lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Leipzig/Halle lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Leipzig?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Leipzig tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Leipzig?

Engertstrasse 38 on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Leipzig löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 51 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Engertstrasse 38 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Leipzig hinnat?

autoa Leipzig hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Leipzig?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Leipzig osiossa on 66 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Leipzig?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Leipzig. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Leipzig?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Leipzig. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Saksi

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Saksi

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ - ja HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Leipzig

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.