Hertz autonvuokraukset kaupungista Kioto

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kioto

Kioto, Japani
4. joulukuu — 11. joulukuu
Kioto, Japani
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kioto Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Kioto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Kioto

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Kioto?

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Kioto maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Kioto kuukauden joulukuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Kioto kuukauden joulukuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 76 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista joulukuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 76 € per päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kioto?

Vuokraamolla Hertz on 7 toimipistettä kaupungissa Kioto. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Kioto sijaitsee osoitteessa 31-1 Higashikujo Kamitonodacho. 94 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Kioto teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kioto hinnat?

autoa Kioto hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kioto?

marraskuuta 2023 alkaen 78 toimijaa on valittavissa autoa Kioto osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kioto?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kioto. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kioto?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kioto, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kioto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.