Hertz autonvuokraukset kaupungista George Town

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa George Town

George Town, Caymansaaret
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
George Town, Caymansaaret
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

George Town Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista George Town, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,6

Value

7,8

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa George Town

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä George Town Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä George Town Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
250 Owens Robert Drive #10.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa George Town?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa George Town (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa George Town kuukauden lokakuu aikana?

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa George Town kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Hertz Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 130 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 130 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista George Town?

Hertz toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa George Town. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa George Town sijaitsee osoitteessa 250 Owens Robert Drive #10. Viimeisten 12 kuukauden aikana 97 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa George Town vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 250 Owens Robert Drive #10 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa George Town hinnat?

autoa George Town hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa George Town?

syyskuuta 2023 alkaen 21 toimijaa on valittavissa autoa George Town osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa George Town?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien George Town. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa George Town?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa George Town, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen George Town

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.