Hertz autonvuokraukset kaupungista Chengdu

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Chengdu

Chengdu, SC, Kiina
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Chengdu, SC, Kiina
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Chengdu Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Chengdu, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Chengdu

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Zone A1, Carpark T2.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Chengdu?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Chengdu (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Chengdu?

Hertz toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Chengdu. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Chengdu sijaitsee osoitteessa No 55, Fengsheng Rd. Viimeisten 12 kuukauden aikana 61 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Chengdu vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa No 55, Fengsheng Rd sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Chengdu hinnat?

autoa Chengdu hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Chengdu?

syyskuuta 2023 alkaen 18 toimijaa on valittavissa autoa Chengdu osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Chengdu?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Chengdu. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Chengdu?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Chengdu. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chengdu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.