Hertz autonvuokraukset kaupungista Baku

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Baku

Baku, Azerbaidžan
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Baku, Azerbaidžan
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Baku Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Baku, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

10,0

Value

1,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Baku

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Baku asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Baku Heydar Aliyev lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Gyd Airport Terminal 1.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Baku. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Hertz toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Baku. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Baku sijaitsee osoitteessa Gyd Airport Terminal 1. Viimeisten 12 kuukauden aikana 74 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Baku vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Gyd Airport Terminal 1 sijaitsevasta toimipisteestä.