Hertz autonvuokraukset kaupungista Augsburg

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Augsburg

Augsburg, Saksa
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Augsburg, Saksa
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Augsburg Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Augsburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Augsburg

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Augsburg asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Augsburg. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Augsburg toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Augsburg löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Donaustrasse 15, Augsburg sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 42 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Augsburg noutivat kulkuneuvon osoitteessa Donaustrasse 15 sijaitsevasta toimipisteestä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Baijeri

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Baijeri, kuten München ja Nürnberg