Global Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Köln

Etsi ja vertaa hyviä Global Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Köln

Köln, Saksa
5. joulukuu — 12. joulukuu
Köln, Saksa
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Köln Global Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Global Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Köln, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Global Rent A Car

8 sijaintia

Tietoja Global Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Köln

Onko vuokraamolla Global Rent A Car toimipistettä kentällä Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä?

Kentältä Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Global Rent A Car autonvuokrauskeskuksen osoite on Kennedystrasse.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Global Rent A Car, kun vierailet kaupungissa Köln kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Global Rent A Car autoja kaupungissa Köln pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 19 €/päivä ja 19 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Köln hinnat?

autoa Köln hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Köln?

marraskuuta 2023 alkaen 137 toimijaa on valittavissa autoa Köln osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Köln?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Köln. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Köln?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Köln, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Köln

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.