Garenta autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Garenta vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Garenta toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Garenta vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Garenta

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Garenta autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Kuukauden huhtikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Garenta autoja kaupungissa Istanbul pitävät enemmän Maasturi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Maasturi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 54 €/päivä ja 52 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Maasturi on halvin Garenta vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Istanbul. Maasturi vuokraus vuokraamolta Garenta maksaa keskimäärin 54 €/pvä (3 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistämme valitsi Maasturi säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.