Europcar autonvuokraukset kaupungista Singapore

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Singapore

Singapore, Singapore
12. joulukuu — 19. joulukuu
Sama palautus
Singapore, Singapore
su 12/12
Keskipäivä
su 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Singapore Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Singapore, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Singapore

 • Onko COVID-19:n aikana turvallista vuokrata Europcar auto kaupungissa Singapore?

  Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Singapore asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
  • “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

 • Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Singapore Changi lentokenttä?

  Kyllä, vuokraamolla Europcar on 3 toimipaikkaa kentällä Singapore Changi lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Changi Meet And Greet Airport At The Information Counter Terminal 3, Information Counter In Arrival Hall ja Changi Meet And Greet Airport At The Information Counter Terminal 4.

 • Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Singapore?

  Kyllä, Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Singapore. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Europcar johonkin heidän Singapore toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

 • Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Singapore?

  Vuokraamolla Europcar on 5 toimipistettä kaupungissa Singapore. Käyttäjiemme mukaan suosituin Europcar toimipiste kaupungissa Singapore sijaitsee osoitteessa 18 Defu Lane 4. 51 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Singapore teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.