Autonvuokraukset kentällä Singapore Changi lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Singapore Changi lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Singapore, Singapore - Changi (SIN)
14. huhtikuu — 17. huhtikuu
Sama palautus
Singapore, Singapore - Changi (SIN)
pe 14/4
Keskipäivä
ma 17/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Singapore Changi lentokenttä autonvuokraustiedot

Halutessasi vuokrata auton lentoasemalta, tai ylipäätään Singaporesta, tulee sinulla yleensä olla ikää vähintään 23 vuotta. Vähimmäisikä vaihtelee myös auto- ja vuokraamokohtaisesti jopa lentoasemallakin toimivien vuokraamojen kohdalla. Suurin osa Singaporessa toimivista vuokraamoista on määrittänyt vuokraukselle myös yläikärajan, joka on 70. Jotkin autovuokraamot sallivat vuokraukset 21-vuotiaille tai 74:ään ikävuoteen asti, mutta yleensä lisämaksuja vastaan. Monet Singaporen autovuokraamot vaativat, että kuljettajan ajokortti on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta. Osalle vuokraamoista riittää vuoden voimassaollut ajokortti. Alle vuoden voimassaolleen ajokortin kanssa autonvuokraus on erittäin vaikeaa ja vuokraamosta riippuen joko mahdotonta tai selkeästi kalliimpaa. Vuokra-autot saa käyttöön vain, jos mukana vuokraushetkellä on kansainvälinen, englanniksi käännetty ajokortti, tai erikseen vuodeksi haettava kansainvälinen ajolupa, IDP. Ylivoimaisesti yleisimmin Singapore Changi -lentoasemalla tehtävät autonvuokraukset tulee maksaa luottokortilla, jotta autovuokraamo pystyy tarvittaessa veloittamaan mahdolliset lisämaksut myöhemmin. Käteismaksamisen mahdollisuudet ovat tästä syystä vähissä.

Singapore Changi -lentoaseman autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat terminaalirakennusten sisällä helppokulkuisten ja esimerkiksi myös rullatuoleille sopivien reittien varrella, ja ne ovat auki hieman yrityskohtaisesti ajoittain vaihdellen aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti. Palvelupisteiden ollessa auki on niillä myös henkilökuntaa auttamassa vuokraustapahtumassa. Oli saapumisaikasi mikä hyvänsä, kannattaa tarjolla oleviin vuokraamoihin ja autoihin tutustua etukäteen ja mahdollisuuksien mukaan tehdä varaus vuokrauksesta jo ennen paikalle saapumista. Autovuokraamojen palvelupisteiden sijaitessa terminaalien sisällä voivat autonvuokrausta harkitsevat matkustajat hyödyntää suuren Singapore Changi -lentoaseman palveluita, kuten muutaman tunnin ilmaista langatonta verkkoa. Mahdolliset pienet jonottelutkaan autovuokraamojen palveluihin eivät tunnu yhtä tylsiltä, kun voi napata lentoaseman palveluista vaikka hieman evästä odottelun ajaksi.


0

Singapore Changi lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Singapore Changi lentokenttä

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,0

Value

7,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

5,9

Value

6,9

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Europcar

4 sijaintia

GREEN MOTION

1 sijainti

Hawk

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Singaporen suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Singaporen

Autonvuokraukset kentällä Singapore Changi lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Singapore Changi lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Changi lentokenttä on malli Chevrolet Sonic Sedan vuokraamolta Budget. Keskimääräinen päivittäinen hinta Chevrolet Sonic Sedan vuokraukselle vuokramosta Budget on 55 €. Halvin hinta per päivä Chevrolet Sonic Sedan mallille on 54 €, jonka saatat löytää riippuen siitä, koska teet varauksen. Muista vertailla vuokra-autojen hintoja ennen tulopäivääsi, jotta löydät vuokraamon Budget ja muiden vuokraamojen kilpailukykyisimmät hinnat kentällä Changi lentokenttä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Singaporen


Aloita matkan suunnittelu - Singapore Changi lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Singapore Changi lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Singapore Changi lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.