Europcar autonvuokraukset kaupungista Brisbane

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Brisbane

Brisbane, QLD, Australia
25. elokuu — 1. syyskuu
Sama palautus
Brisbane, QLD, Australia
to 25/8
Keskipäivä
to 1/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Brisbane Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Brisbane, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Brisbane

Europcar on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Brisbane sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Europcar noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä, vuokraamolla Europcar on 1 toimipaikka kentällä Brisbanen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Terminal Building.

Kyllä, Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Brisbane. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Europcar johonkin heidän Brisbane toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Tietojemme mukaan Tila-auto ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Europcar Brisbane vierailun yhteydessä syyskuu aikana. Perustuen Europcar autonvuokrauksen hintoihin syyskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Tila-auto ajoneuvoille 116 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 116 €/päivä edellisen syyskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Vuokraamolla Europcar on 5 toimipistettä kaupungissa Brisbane. Käyttäjiemme mukaan suosituin Europcar toimipiste kaupungissa Brisbane sijaitsee osoitteessa Terminal Building. 76 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Brisbane teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.