Enterprise autonvuokraukset kaupungista Perth

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Perth

Perth, WA, Australia
15. elokuu — 22. elokuu
Sama palautus
Perth, WA, Australia
ma 15/8
Keskipäivä
ma 22/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Perth Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Perth, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
2 sijaintia

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Perth

Enterprise on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Perth sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Enterprise noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Perth lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Enterprise autonvuokrauskeskuksen osoite on In Terminal.

Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Perth (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Enterprise puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Vuokraamolla Enterprise on 4 toimipistettä kaupungissa Perth. Heidän In Terminal toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 86 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise auton kaupungissa Perth, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise In Terminal toimipisteestä.