Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Köln

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Köln

Köln, Saksa
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Köln, Saksa
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Köln Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Köln, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,7

Value

7,1

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Köln

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car löytyy kentältä Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä sijaitsevat Kennedystrasse Mietwagenzentr.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Köln?

Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Köln (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Enterprise Rent-A-Car vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Enterprise Rent-A-Car puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Köln kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Enterprise Rent-A-Car autoja kaupungissa Köln pitävät enemmän Farmari ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Farmari vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 75 €/päivä ja 75 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Köln?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 9 toimipistettä kaupungissa Köln. Heidän Kennedystrasse Mietwagenzentr toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 22 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise Rent-A-Car auton kaupungissa Köln, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise Rent-A-Car Kennedystrasse Mietwagenzentr toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Köln hinnat?

autoa Köln hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Köln?

syyskuuta 2023 alkaen 135 toimijaa on valittavissa autoa Köln osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Köln?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Köln. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Köln?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Köln, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Enterprise Rent-A-Car autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Köln

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.