Enterprise autonvuokraukset kaupungista Köln

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Köln

Köln, Saksa
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Köln, Saksa
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Köln Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Köln, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

6,0

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Köln

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Enterprise vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Köln asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Enterprise on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Enterprise löytyy kentältä Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä sijaitsevat Kennedystrasse Mietwagenzentr.

Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Köln (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Enterprise puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Enterprise autoja kaupungissa Köln pitävät enemmän Farmari ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Farmari vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 77 €/päivä ja 77 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamolla Enterprise on 9 toimipistettä kaupungissa Köln. Heidän Josef-lammerting-allee 1 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 24 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise auton kaupungissa Köln, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise Josef-lammerting-allee 1 toimipisteestä.


Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Enterprise vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten München, Berliini, sekä Hampuri