Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Fredericton

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Fredericton

Fredericton, NB, Kanada
3. joulukuu — 10. joulukuu
Fredericton, NB, Kanada
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Fredericton Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Fredericton, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,6

Value

8,6

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Fredericton

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Fredericton lentokenttä?

Kentältä Fredericton lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauskeskuksen osoite on 2570 Route 102.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Fredericton?

Vuokraamon Enterprise Rent-A-Car vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Fredericton. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise Rent-A-Car vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Fredericton alueen Enterprise Rent-A-Car puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Fredericton?

Enterprise Rent-A-Car toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Fredericton. Suosituin Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Fredericton sijaitsee osoitteessa 2570 Route 102. Viimeisten 12 kuukauden aikana 41 % käyttäjistä, jotka hakivat Enterprise Rent-A-Car vuokra-autoja kaupungissa Fredericton vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 2570 Route 102 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Fredericton hinnat?

autoa Fredericton hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Fredericton?

marraskuuta 2023 alkaen 16 toimijaa on valittavissa autoa Fredericton osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Fredericton?

Eri maissa, myös kohteessa Fredericton, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Fredericton?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Fredericton. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Fredericton

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.