Dollar autonvuokraukset kaupungista Calgary

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Calgary

Calgary, AB, Kanada
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Calgary, AB, Kanada
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Calgary Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Calgary, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,4

Value

6,7

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Calgary

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Calgaryn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Dollar kentällä Calgaryn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (2000 Airport Road Ne).

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Calgary?

Kyllä, vuokraamo Dollar kaupungissa Calgary tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Dollar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Dollar, kun vierailet kaupungissa Calgary kuukauden lokakuu aikana?

Keskikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Dollar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Calgary kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Dollar Keskikokoinen autot maksavat keskimäärin 102 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 102 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Calgary?

2000 Airport Road Ne on suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Calgary löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 96 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 2000 Airport Road Ne sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Calgary hinnat?

autoa Calgary hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Calgary?

syyskuuta 2023 alkaen 77 toimijaa on valittavissa autoa Calgary osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Calgary?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Calgary. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Calgary?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Calgary. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Calgary

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.