Chailease autonvuokraukset kaupungista Taoyuan City

Etsi ja vertaa hyviä Chailease vuokra-autotarjouksia kaupungissa Taoyuan City

Taoyuan City, Taiwan
25. toukokuu — 1. kesäkuu
Sama palautus
Taoyuan City, Taiwan
ke 25/5
Keskipäivä
ke 1/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Taoyuan City Chailease toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Chailease vuokra-autojen sijainneista Taoyuan City, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Chailease autonvuokrauksesta kaupungissa Taoyuan City

Chailease haluaa varmistaa, että Taoyuan City alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Chailease on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Taoyuan City vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Chailease on 1 toimipaikka kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Taoyuan airport.

No. 9, Hangzhan S Rd on suosituin Chailease autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Taoyuan City löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 58 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Chailease vuokra-auton tekivät sen osoitteessa No. 9, Hangzhan S Rd sijaitsevassa toimipisteessä.