Chailease autonvuokraukset kaupungista Taoyuan City

Etsi ja vertaa hyviä Chailease vuokra-autotarjouksia kaupungissa Taoyuan City

Taoyuan City, Taiwan
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Taoyuan City, Taiwan
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Taoyuan City Chailease toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Chailease vuokra-autojen sijainneista Taoyuan City, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Chailease

7 sijaintia

Tietoja Chailease autonvuokrauksesta kaupungissa Taoyuan City

Onko vuokraamolla Chailease toimipistettä kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Chailease on 3 toimipaikkaa kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa No. 9, Hangzhan S Rd, No.423, Zhongshan Rd. ja Taoyuan airport.

Kuinka monta Chailease autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Taoyuan City?

No.423, Zhongshan Rd. on suosituin Chailease autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Taoyuan City löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 70 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Chailease vuokra-auton tekivät sen osoitteessa No.423, Zhongshan Rd. sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Taoyuan City hinnat?

autoa Taoyuan City hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Taoyuan City?

syyskuuta 2023 alkaen 42 toimijaa on valittavissa autoa Taoyuan City osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Taoyuan City?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Taoyuan City. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Taoyuan City?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Taoyuan City. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Taoyuan City

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.