Budget autonvuokraukset kaupungista Singapore

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Singapore

Singapore, Singapore
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Singapore, Singapore
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Singapore Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Singapore, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Singapore

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Singapore Changi lentokenttä?

Kentältä Singapore Changi lentokenttä löytyy 3 toimipaikkaa . äiden 3 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Changi Apt Terminal 4, Changi Apt Terminal 3 ja Changi Apt Terminal 3.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Singapore?

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Singapore. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Singapore alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Singapore?

Budget toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Singapore. Suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Singapore sijaitsee osoitteessa Changi Apt Terminal 3. Viimeisten 12 kuukauden aikana 66 % käyttäjistä, jotka hakivat Budget vuokra-autoja kaupungissa Singapore vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Changi Apt Terminal 3 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Singapore hinnat?

autoa Singapore hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Singapore?

48 toimijaa on valittavissa autoa Singapore syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Singapore?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Singapore. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Singapore?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Singapore. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Budget vuokra-autot kaupungissa

Varaa Budget vuokra-auto toisesta kaupungista alueella

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Singapore

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.