Budget autonvuokraukset kaupungista Philadelphia

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Philadelphia

Philadelphia, PA, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Philadelphia, PA, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Philadelphia Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Philadelphia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

4,9

Value

5,6

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Philadelphia

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Budget vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Philadelphia asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Budget on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Budget autonvuokrauskeskuksen osoite on 1 Arrivals Road.

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Philadelphia. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Philadelphia toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Philadelphia pitävät enemmän Standardi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Standardi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 133 €/päivä ja 133 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Budget toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Philadelphia. Suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Philadelphia sijaitsee osoitteessa 1 Arrivals Road. Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % käyttäjistä, jotka hakivat Budget vuokra-autoja kaupungissa Philadelphia vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 1 Arrivals Road sijaitsevasta toimipisteestä.


Budget vuokra-autot kaupungissa Pennsylvania

Varaa Budget vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Pennsylvania

Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä Chicago