Budget autonvuokraukset kaupungista Edmonton

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Edmonton

Edmonton, AB, Kanada
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Edmonton, AB, Kanada
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Edmonton Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Edmonton, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,3

Value

6,7

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Edmonton

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Edmonton sijaitseva vuokraamo Budget on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Budget on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Budget kentällä Edmonton lentokenttä (1000 Airport Road).

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Edmonton. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Edmonton toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

1000 Airport Road on suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaikista 11 toimipisteistä, joita kaupungista Edmonton löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 71 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 1000 Airport Road sijaitsevassa toimipisteessä.


Budget vuokra-autot kaupungissa Alberta

Varaa Budget vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Alberta