Avis autonvuokraukset kaupungista Tulum

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tulum

Tulum, QR, Meksiko
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Tulum, QR, Meksiko
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tulum Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Tulum, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

6 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Tulum

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Tulum Intl lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Avis ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Tulum Intl lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Tulum?

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Tulum tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Tulum?

Vuokraamolla Avis on 6 toimipistettä kaupungissa Tulum. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Tulum sijaitsee osoitteessa Av Coba Sur#22,local No 11.. 70 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Tulum teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tulum hinnat?

autoa Tulum hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tulum?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tulum osiossa on 42 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tulum?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tulum. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tulum?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Tulum. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Avis vuokra-autot kaupungissa Quintana Roo

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Quintana Roo, kuten Avis in Cancún, Avis in Playa del Carmen ja Avis in Cozumel

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tulum

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.