Avis autonvuokraukset kaupungista Chongqing

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Chongqing

Chongqing, CQ, Kiina
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Chongqing, CQ, Kiina
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Chongqing Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Chongqing, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

8 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Chongqing

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Chongqing Jiangbei Intl lentokenttä?

Kentältä Chongqing Jiangbei Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on Outdoor Parking In Airport.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Chongqing?

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Chongqing. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Chongqing toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Chongqing hinnat?

autoa Chongqing hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Chongqing?

syyskuuta 2023 alkaen 14 toimijaa on valittavissa autoa Chongqing osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Chongqing?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Chongqing. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Chongqing?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Chongqing. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chongqing

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.