Avis autonvuokraukset kaupungista Chengdu

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Chengdu

Chengdu, SC, Kiina
13. joulukuu — 20. joulukuu
Chengdu, SC, Kiina
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Chengdu Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Chengdu, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

10 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Chengdu

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Avis on 2 toimipaikkaakentällä Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta Airport Road ja Parking Lot, Ctu T1.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Chengdu?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Chengdu (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Avis puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Chengdu?

Vuokraamolla Avis on 10 toimipistettä kaupungissa Chengdu. Heidän Airport Road toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 83 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa Chengdu, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis Airport Road toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Chengdu hinnat?

autoa Chengdu hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Chengdu?

joulukuuta 2023 alkaen 18 toimijaa on valittavissa autoa Chengdu osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Chengdu?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Chengdu. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Chengdu?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Chengdu. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chengdu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.