Avis autonvuokraukset kaupungista Brisbane

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Brisbane

Brisbane, QLD, Australia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Brisbane, QLD, Australia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Brisbane Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Brisbane, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

7,3

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Brisbane

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Brisbane asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Avis löytyy kentältä Brisbanen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Terminal Building.

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Brisbane tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamon Avis suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Brisbane kuukauden kesäkuu aikana ovat: Tila-auto. Voit olettaa maksavasi noin 79 € per päivä Tila-auto vuokra-autoista kesäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 79 € per päivä.

Kaupungista Brisbane löytyy Avis vuokraamolta 5 toimipistettä. 12 Curtin Ave on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 49 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton kaupungista Brisbane tekivät sen osoitteessa 12 Curtin Ave sijaitsevassa toimipisteessä.