Alamo autonvuokraukset kaupungista Liberia

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Liberia

Liberia, Costa Rica
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Liberia, Costa Rica
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Liberia Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Liberia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,2

Value

7,3

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Liberia

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä Liberia lentokenttä?

Kentältä Liberia lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Alamo autonvuokrauskeskuksen osoite on Liberia International Airport.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Liberia?

Alamo tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Liberia (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Alamo vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Alamo puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Liberia?

Vuokraamolla Alamo on 3 toimipistettä kaupungissa Liberia. Käyttäjiemme mukaan suosituin Alamo toimipiste kaupungissa Liberia sijaitsee osoitteessa Liberia International Airport. 58 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Alamo auton kaupungissa Liberia teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Liberia hinnat?

autoa Liberia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Liberia?

syyskuuta 2023 alkaen 47 toimijaa on valittavissa autoa Liberia osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Liberia?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Liberia. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Liberia?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Liberia. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Liberia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.