Hotellit Valko-Venäjällä

Etsi hotellitarjoukset 669 Valko-Venäjällä

Valko-Venäjä
2. joulukuu — 3. joulukuu2
su 3/12
to 7/12
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Hyödyllisiä tärppejä Valko-Venäjä hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Valko-Venäjä

Hotellit lähellä lentokenttää

388
Valko-Venäjällä löytyy 388 hotellia lähellä Brest. Hotel Mechta on lähin 0,4 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Valko-Venäjä

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Valko-Venäjä

Missä kaupungeissa Valko-Venäjällä kannattaa majoittua?

Valko-Venäjän pääkaupunki Minsk on maan suosituimpia matkakohteita ja se tarjoaakin runsaasti nähtävää ja koettavaa. Minskissä liikkuminen onnistuu maan ainoalla metrolinjalla, kattavalla bussi- ja raitiovaunuverkostolla sekä pidemmälle matkatessa junalla tai vuokra-autolla. Julkisen liikenteen käyttäminen on erittäin edullista ja yksittäisen lipun Minskin paikallisliikenteeseen saa reilusti alle eurolla. Muissa kaupungeissa julkinen liikenne on pääosin jopa vielä edullisempaa. Hotelli Valko-Venäjällä ja sen pääkaupungissa Minskissä löytyy helposti ja valita voi lukemattomista vaihtoehdoista halvoista hotelleista aina todellisiin luksusmajoituksiin. Keskustassa museoiden läheisyydessä ja vain muutaman minuutin ajomatkan päässä jalkapallostadionista sijaitsee esimerkiksi tyylikäs BonHotel. Yksi maan isoimmista kaupungeista, Brest, on oiva kohde matkalle. Kaupunki onkin suosittu turistikohde esimerkiksi komean linnoituksensa sekä monien museoidensa vuoksi. Liikkuminen ympäri kaupunkia hoituu edullisesti bussilla tai taksilla. Vitebskin historiallinen kaupunki tarjoaa kulttuurinnälkäisille koettavaa. Kaupungissa järjestetään vuosittain kansainvälinen Slavianski Bazaar -festivaali. Yöpyminen hoituu edullisesti hotellissa kuten Hotel Eridanissa. Lähellä Liettuan ja Puolan rajaa, Niemen joen varrella, sijaitseva Grodnon kaupunki on myös mainio kohde. Majoittuminen Semashko Hotellissa, lähellä jokea, mahdollistaa helpon liikkumisen alueen nähtävyyksiin.

Mitkä ovat suosittuja nähtävyyksiä Valko-Venäjällä?

Valko-Venäjän suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu komeita linnoituksia, kuten Brestin linnoitus, sekä Mirin linna, johon järjestetään maksullisia kierroksia maan pääkaupungista Minskistä lähtien. Reilun 100 kilometrin päässä pääkaupungista sijaitseva kaupunki Nesvizh ja sen komea, Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuva linnoitus on suosittu kohde. Samasta kaupungista löytyy myös benediktiiniluostari, ja majapaikkana toimii läheltä löytyvä Nesvizh Hotel. Myös ulkoilmanähtävyyksiä maassa riittää, esimerkiksi Valko-Venäjän vanhimpiin kaupunkeihin kuuluvan Volkovyskin läheltä löytyvät liitukivikuopat. Volkovyskin kaupungissa on myös edullisia hotellivaihtoehtoja kuten Volkovysk Motel. Bialowiezan metsä, joka ulottuu Valko-Venäjän ja Puolan rajojen molemmille puolin, on hieno mahdollisuus nähdä euroopanbiisoneita eli visenttejä. Kansallispuiston alueelta löytyy myös eläintarha ja museo. Helppojen yhteyksien varressa Grodnon kaupungissa sijaitseva St Boris and Gleb -kirkko on myös suosittu nähtävyys. Valko-Venäjän ainoa muinaisten Rusien rakennus on mainio kohde historiannälkäisille. Rumyantsevsin ja Paskevichesin palatsi Gomelin kaupungissa edustaa tyylikästä valkovenäläistä arkkitehtuuria. Gomelin palatsiin ja muihin alueen nähtävyyksiin voi tutustua mukavasti, jos nappaa yösijan jossakin kaupungin monista hotelleista, esimerkiksi Chisto Hotelissa.

Missä kaupungeissa Valko-Venäjällä on paras yöelämä?

Minsk tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja illanviettoon ja yöelämään Valko-Venäjällä. Tyylikkäitä baareja löytyy lukuisia, samoin yökerhoja ja tanssipaikkoja sekä teattereita. Myös live-musiikkia tarjoavia keikkapaikkoja on Minskissä lukuisia. Jos haluat keskittyä yöelämään, kannattaa hotelli valita keskeisellä sijainnilla. Tällainen on esimerkiksi Belarus Hotel. Myös Brestissä ja Gomelissa löytyy mukavasti illanviettopaikkoja kuten baareja, keilarata ja kasino. Lyhyillä välimatkoilla ja jopa monia isompia kaupunkeja edullisemmin iltaa voi viettää myös Mogilevin kaupungissa, jossa hotellina toimii hienosti esimerkiksi tyylikäs Metropol Hotel. Valko-Venäjän ruokakulttuurissa suurta roolia näyttelee peruna, ja maukkaita Draniki-perunalettuja löytyy Minskin katukioskien lisäksi ravintoloista ja paikallisten ruokapöydistä. Muita perinteisiä valkovenäläisiä ruokia ovat Hribnoy-sienikeitto, borssikeitto, pelmenit ja babkat. Paikallisia juomia edustaa vodkan lisäksi maltainen Kvas ja vahva yrttijuoma Belovezhskaja.

Missä kaupungeissa Valko-Venäjällä on eniten historiaa ja taidetta?

Useiden hienojen linnoitusten lisäksi Valko-Venäjältä löytyy taiteen, kulttuurin ja historian nälkäisille matkaajille paljon tutkittavaa. Pääkaupunki Minskistä löytyy useita kiinnostavia museoita, kuten Valko-Venäjän kansallinen taidemuseo, Kansallinen historian ja kulttuurin museo sekä Valko-Venäjän Suuren isänmaallisen sodan historian valtionmuseo. Minskin hienolla oopperatalolla pystyy nauttimaan ooppera- ja balettiesityksistä erittäin edullisin hinnoin. Taiteen ystäville löytyy Palace of Art. Lisäksi Minskissä sijaitsee maan suurin kirjasto, näyttävä Valko-Venäjän kansalliskirjasto. Vitebsk on vuosittaisen festivaalin lisäksi tunnettu useista tyylikkäistä museoistaan. Kaupungista löytyy sekä Marc Chagall -taidekeskus että Marc Chagall -museo, ja lukemattomia esineitä sisältävä Vitebsk Regional Museum sekä kansallisteatteri. Komea Uspenskyn katedraali kannattaa myös katsastaa. Hotellina toimii esimerkiksi Luchesa Hotel. Grodnon kaupungissa löytää helposti hotellin, jossa yöpyä, esimerkiksi Slavia Hotel. Majoituksesta ja muista nähtävyyksistä nauttimisen lisäksi kaupungista löytyy Grodnon eläintarha, näyttävä St Basil’s Cathedral ja useita pieniä museoita. Maan vanhin kaupunki, Polatsk, on kulttuurin ja historian ystävälle suositeltava kohde. Majoittumiseen on vaihtoehtoja, esimerkiksiHotel Sofia. Kaupungin monien monumenttien ja patsaiden lisäksi Polatskissa on useita uskonnollisia ja kirkkohistoriaan liittyviä nähtävyyksiä, kuten Saint Euphrosynen luostari ja komea Pyhän Sofian katedraali. 

Missä enemmistö matkustajista yöpyy kohteessa Valko-Venäjä?

Minsk on suosituin kaupunki kohteessa Valko-Venäjä, mistä löytyy myös useita muita mielenkiintoisia vierailukohteita.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Valko-Venäjä?

joulukuuta 2023 alkaen 3 883 toimijaa on valittavissa hotellia Valko-Venäjä osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Valko-Venäjä hinnat?

hotellia Valko-Venäjä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Valko-Venäjä momondon kautta?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Valko-Venäjä tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Valko-Venäjä?

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Valko-Venäjä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Valko-Venäjä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.