Hotellit Jūrmala

Loma-asunnot Jūrmala, Latvian

Etsi loma-asuntotarjoukset  404 Jūrmala, [1,place:'genitive']

Jūrmala, Latvia
6. maaliskuu — 7. maaliskuu2
pe 1/3
ti 5/3

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut loma-asunnot kohteessa Jūrmala

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Jūrmala
Hinta
€16
€247
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Jūrmala

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Jūrmala
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihelmikuukallein aika yöpyä
50 %odotettu hintojen lasku
50 %odotettu hinnannousu

Hinta

34 € - 133 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
41 €
106 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jūrmala

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jūrmala

Loma-asunnot kaupungissa Jūrmala, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Jūrmala loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Jūrmala loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Jūrmala

Alin loma-asunnon hinta

17 €
Halvin hinta huoneelle Jūrmala löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 17 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Camping Vaivari Jurmala.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Jūrmala

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Jūrmala

Mitkä Jurmalan kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Jurmala ei ole tunnettu railakkaasta yöelämästään. Jurmala on suosittu ranta- ja kylpylälomakohde, joka tarjoaa matkailijoille ennen kaikkea rentoutumista ja rauhaa. Kaupungissa on joitakin terasseja, joissa voi nauttia drinkkejä ja kuunnella musiikkia. Terassit ovat auki kesäkuukausina. Mikäli lomalta etsii ennen kaikkea villiä yöelämää ja juhlia, on loma-asunto tällöin paras vuokrata Riikasta. Riika on Jurmalasta noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Riikaan pääsee Jurmalasta kätevästi minibussilla, junalla tai taksilla. Majori tai Dzintari ovat hyviä sijainteja Jurmalan loma-asunnolle, mikäli haluaa olla lähellä baareja ja terasseja. Myös Jomas ielan alueella on muutamia pikkubaareja. Loma-asunto Jomas ielan alueella on myös siis hyvä vaihtoehto loma-asunnolle. Jurmalan iealan lähellä on suosittu Klondaika Majori baari. Loma-asunto näiden alueiden läheisyydestä tarjoaa lyhyen kävelymatkan baareista ja terasseista. Kesäkausina myös rannan läheisyys on hyvä sijainti loma-asunnolle yöelämän puolesta. Rannalla järjestetään usein konsertteja ja festivaaleja.

Missä Jurmalassa on paras loma-asunto perheille?

Jurmala on erinomainen lomakohde perheille ja niin kaupunki- kuin loma-asuntotarjontakin on monipuolinen. Jurmala vetää matkailijoita puoleensa pääosin kesäkuukausina ja kaupunki tunnetaankin idyllisenä kesäkaupunkina. Lapsiperheille Jurmalasta löytyy monia loma-asuntovaihtoehtoja, koska kaupunki on pieni ja rauhallinen. Kaupungin kaunis ranta vetää matkailijoita puoleensa ja moni haluaakin loma-asunnon rannan läheisyydestä. Rannikkoasunnot ovat suosittuja, koska ne ovat tilavampia ja tarjoavat enemmän yksityisyyttä kuin hotellihuoneet. Loma-asunto Jurmalassa on hyvä varata läheltä rantaa - esimerkiksi Majorissa ja Dzintarissa ovat hyviä alueita perheille. Täällä voi viettää hyvin aikaa, rentoutua ja mennä rannalle. Majorissa voi ihastella Jurmalan kaupungin historiaa ja arkkitehtuuria. Alue on myös tunnettu kulttuurielämästään. Dzindarissa olet myös kaupungin keskellä ja meren ympäröimänä. Dzintarissa sijaitseva seikkailupuisto Tarzans on erityisen suosittu vierailupaikka lapsiperheiden keskuudessa. Mikäli loma-asunnolta haluaa enemmän yksityisyyttä, tarjoaa Jurmala myös joitakin mökkejä. Mökin voit vuokrata yksityisellä rannalla ja kauempaa keskustasta. Perheille loma-asunto Jurmalan luonnon keskellä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden rentoutumiseen ja omaan rauhaan. Loma-asunnon voi myös vuokrata aivan Jurmalan rannan läheisyydestä.

Mitkä ovat Jurmalan loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Loma-asunto Jurmalassa on paras tapa kokea tämä kaunis kesäkaupunki. Jurmalan loma-asunnot ovat edullisia ja asuntotarjonta on monipuolinen. Voit vuokrata täyden palvelun luksusasunnon, kompaktin kaupunkiasunnon tai rauhallisen mökin. Loma-asunto Jurmalassa tarjoaa rentouttavan loman juuri sinun ehtojesi mukaan. Jurmalan loma-asunto kannattaa vuokrata hyvissä ajoin etukäteen, koska kaupunki on suosittu kesälomakohde ja monet suosivatkin loma-asunnon vuokraamista. Loma-asunnon etu hotelliin verrattuna on oma tila ja yksityisyys. Oma rauha on taattu ja voit nauttia lomasta ilman häiriötekijöitä. Loma-asunnossa tunnet myös olosi kotoisammaksi. Voit vuokrata asunnon, jossa voit laittaa itse ruokaa. Mikäli haluat vuokrata loma-asunnon pidemmäksi aikaa, voit valita asunnon, jossa on pesukone ja muita kotielämää helpottavia asioita. Loma-asunto tarjoaa autenttisen tunnelman kaupungissa. Loma-asunnossa koet kaupungin kuin paikallinen. Jurmalan loma-asunnon voit vuokrata itsellesi mieluisasta paikasta, joko aivan rannan läheisyydestä tai enemmän keskustasta. Loma-asunnon etu on myös se, että voit tehdä itse ruokaostokset ja säästää rahaa myös ravintolakuluista, varsinkin jos lomailet kaupungissa pidemmän aikaa. Jurmalassa on kesäisin myös ruokamarketteja. Näillä marketeilla maanviljelijät myyvät tuoreita vihanneksia ja muita ruoka-aineita. Yksi vierailemisen arvoinen paikka, jossa voi tehdä ruokaostokset, on Jomas-kadulla sijaitseva marketti. Jomas-katu on yksi Jurmalan pääkaduista ja alueelta löytyy muitakin kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Jurmalan keskustassa on myös ruokakauppoja, joissa voi tehdä kätevästi ostokset.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Jūrmala?

lokakuu on usein halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Jūrmala. Hinnat per yö voivat olla noin 50 % keskimääräistä alemmat.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Jūrmala?

helmikuuta 2024 alkaen 520 toimijaa on valittavissa hotellia Jūrmala osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Jūrmala hinnat?

hotellia Jūrmala hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jūrmala

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat loma-asuntoja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Majoitukset Jūrmala
pe 1/3
ti 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.