Autonvuokraukset kentällä Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Langkawi, Malesia - Langkawin kansainvälinen lentoasema (LGK)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Langkawi, Malesia - Langkawin kansainvälinen lentoasema (LGK)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Mikäli päätät vuokrata auton Langkawin lentoasemalta tai selattuasi verkosta etukäteen parhaat autonvuokraustarjoukset sinua odottaa asemalla varaamasi vuokra-auto, kannattaa olla tietoinen omista vakuutuksista ja mahdollisten lisävakuutusten tarpeesta. Kaikkia vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia ei toki tarvitse ottaa vastaan, mikäli oma vakuutus jo kattaa saman asian. Autonvuokraus Langkawin lentoasemalla toimivilta autovuokraamoilta vaatii vähintään 18 vuoden ikää, joskin suurin osa palveluntarjoajista perii vaihtelevia nuoren kuljettajan lisämaksuja jopa 26 vuoden ikäisiin kuljettajiin asti. Jotkin autoluokat, merkit tai mallit ovat myös vuokraamokohtaisesti rajattu kaikista nuorimpien kuljettajien ulottumattomiin. Maksamiseen vaaditaan lähes poikkeuksetta luottokortti, jotta vuokraamot voivat tarvittaessa periä mahdolliset lisämaksut tai korvaukset sieltä suoraan. Kannattaa myös huomioida, että monet autovuokraamot varaavat luottokortilta myös vakuutuksen omavastuun verran vuokrauksen alkaessa, ja varautua siihen etukäteen. Ylipäätään autojen vuokraukseen liittyvät ehdot ja vaatimukset vaihtelevat runsaasti eri vuokraamojen välillä, joten tästä syystä autonvuokraus on varsin järkevää tehdä jo verkossa reilusti etukäteen. Näin saa rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin. Langkawin lentoasemalla autoa vuokratessa tulee vuokraajalla luonnollisesti olla voimassaoleva ajokortti mukana. Lisäksi mukaan kannattaa lunastaa kansainvälinen ajolupa, sillä moni vuokraamo vaatii myös sitä.

Langkawin lentoasemalla autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat pääterminaalissa. Tämä mahdollistaa kätevästi modernin lentokentän palveluiden hyödyntämisen autonvuokrauksen ohella ja auttaa esimerkiksi liikuntarajoitteisten kulkemista, koska lentoaseman tilat ovat valtaosin esteettömät. Lentokentän käteisautomaatit, rahanvaihtopisteet, saniteettitilat, turisti-info, sekä kahvilat ja ravintolat ovat kaikki mukavasti käytössäsi. Vuokraamojen palvelupisteiltä löydät henkilökuntaa lähes poikkeuksetta aamusta iltaan, joten etukäteen varattu vuokra-auto on helppo saada asiakaspalvelijan kanssa käyttöön tai tarvittaessa voit vuokraukseen liittyviä asioita vielä sopia ja varmistaa ennen ajelemaan lähtemistä. Mikäli tiedät saapuvasi yöaikaan, kannattaa auton toimituspaikasta sopia erityisen hyvin etukäteen, jotta ikäviltä yllätyksiltä lentoasemalla vältytään ja saat käyttöösi toivomasi menopeli haluamaasi aikaan.


0

Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Merge Car Rental

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

keddy by Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Samavestour

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Prima Odyssey

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

9,0

Value

7,0

Agtran

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Green Matrix

1 sijainti

HI-5

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Langkawi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Langkawi

Autonvuokraukset kentällä Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Perodua Axia on halvin vuokra-auto kentällä Langkawi lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Samavestour tarjoaa Perodua Axia autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 19 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Samavestour Perodua Axia mallille on 18 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Langkawi lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Malesian

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Malesian eri alueilta, kuten Kuala Lumpur, Kota Kinabalu ja Langkawi

Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Langkawin kansainvälinen lentoasema lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.