keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Osaka

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Osaka

Osaka, Japani
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Osaka, Japani
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Osaka keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Osaka, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

13 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Osaka

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Osaka Itami lentokenttä?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikkakentällä Osaka Itami lentokenttä. Vuokraamo keddy by Europcar löytyy osoitteesta Go To Times Car Rental Counter, Please Call 05037860056 For Pick/Up.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Osaka hinnat?

autoa Osaka hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Osaka?

syyskuuta 2023 alkaen 196 toimijaa on valittavissa autoa Osaka osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Osaka?

Eri maissa, myös kohteessa Osaka, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Osaka?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Osaka. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Osaka

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.